Werkplanner - to do notitieblok - A4 - lila

€ 9,95

Op voorraad, levertijd 1 dag

Lengte: 300 mm
Breedte: 210 mm
Hoogte: 10 mm
Productinformatie "Werkplanner - to do notitieblok - A4 - lila"

Op deze handige werkplanner schrijf je per dag of week (zelf te bepalen) al je 'to do's', taken en afspraken. Ook is er ruimte om andere dingen te noteren in de vakjes 'overig' en 'notities'. De indeling in vakken maakt het notitieblok handig in gebruik en overzichtelijk.

Het blok bevat 50 vellen, A4 formaat, van fijn beschrijfbaar 80 grams papier die afscheurbaar zijn. De achterzijde bestaat uit stevig karton.

Een musthave voor op het werk of om thuis te gebruiken. Het fijne, frisse design staat ook nog eens heel leuk op je bureau, tafel of aanrecht!

Ook verkrijgbaar in Eclipse design.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ook verkrijgbaar in:

Werkplanner - to do notitieblok - A4 - Eclipse
Op deze handige werkplanner schrijf je per dag of week (zelf te bepalen) al je 'to do's', taken en afspraken. Ook is er ruimte om andere dingen te noteren in de vakjes 'overig' en 'notities'. De indeling in vakken maakt het notitieblok handig in gebruik en overzichtelijk. Het blok bevat 50 vellen, A4 formaat, van fijn beschrijfbaar 80 grams papier die afscheurbaar zijn. De achterzijde bestaat uit stevig karton. Een musthave voor op het werk of om thuis te gebruiken. Het fijne, frisse design staat ook nog eens heel leuk op je bureau, tafel of aanrecht!Ook verkrijgbaar in lila Universe design.

€ 9,95