Wie zijn wij?

Maan Amsterdam is opgericht door Marieke Vrieze-Habraken en Anoek van Heteren-Van der Laan, vriendinnen sinds de kleuterklas. Als je onze voornamen samenvoegt, krijg je Maan. Tevens symbool voor vrouwelijkheid en intuïtie. Vandaar onze merknaam. In Amsterdam waren we toen we dit bedachten. Ons bedrijf is ontstaan vanuit een gezamenlijke droom en inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle merk waar we elke dag met heel veel plezier aan werken.

Al sinds de kleuterklas zijn wij beste vriendinnen. Toen al onafscheidelijk en de grootste lol samen. Inmiddels zijn we zelf moeder. Anoek heeft dochter Julia (4), Marieke is moeder van van Pepijn (7), Felipe (3) en Julot (0). De kern van Maan Amsterdam is dat we ons geluk willen vieren en jou daarbij helpen. Om mijlpalen vast te leggen, wanneer die dan ook plaatsvinden. Foto's te koesteren, want morgen zijn ze alweer een dag ouder dan vandaag. Herinneringen opschrijven, zodat we die nooit vergeten. De rust bewaren door georganiseerd te leven. Elkaar liefs geven, gewoon omdat het kan.

Onze grootste inspiratiebron zijn onze kinderen, onze vriendschap en de dagelijkse dingen. Want het gebeurt allemaal precies voor je neus. Je moet het alleen wel blijven zien. 

Onze producten

Ons assortiment bestaat inmiddels uit:

  • Invulboeken rondom zwangerschap, baby en opgroeien
  • Invulboeken voor gezinnen
  • Planners en agenda's
  • Wenskaarten
  • Leerkaarten en -posters voor kinderen (letters en cijfers)

Onze twee design stijlen heten Universe (kleurrijk en lief) en Eclipse (neutraal en zacht). We brengen bijna elke maand een nieuw product uit.

Wij vinden kwaliteit en uitstraling erg belangrijk en willen dat onze producten er uit springen, zowel qua materiaal, vormgeving en gebruik. Maan Amsterdam producten hebben daarom een rustig, lief design en zachte, tijdloze kleuren waardoor ze veel mensen aanspreken en ideale cadeautjes zijn.

Onze producten worden allemaal in Europa geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid. 

Volg je ons al?

Wij zijn het meest actief op Instagram. Hier posten we nieuws, achter de schermen updates en inspiratie over vanalles rondom onze producten.

Heb je een vraag?

Je mag ons altijd mailen via klantenservice@maanamsterdam.nl.

Veel liefs,
Anoek en Marieke