Wenskaarten zwangerschap / huwelijk - set van 6 - incl enveloppen - Eclipse

€ 10,95

Op voorraad, levertijd 1 dag

Lengte: 130 mm
Breedte: 130 mm
Hoogte: 10 mm
Productinformatie "Wenskaarten zwangerschap / huwelijk - set van 6 - incl enveloppen - Eclipse"

STAPELKORTING OP WENSKAARTEN (combineren mag)
2 sets wenskaarten 10% korting
3 sets wenskaarten 15% korting
4 of meer sets wenskaarten 20% korting

Deze wenskaarten set bestaat uit 6 verschillende dubbele wenskaarten zonder tekst, om iemand te feliciteren met de zwangerschap of met het huwelijk. De kaarten hebben een blanco binnenzijde. 


De kaarten zijn gedrukt op stevig papier en hebben een matte afwerking. Het formaat van de kaarten is 13 x 13 cm. 

In de set zitten ook 6 witte enveloppen. De kaarten en enveloppen worden geleverd als set, gesealed in transparant folie.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ook verkrijgbaar in:

Wenskaarten zwangerschap / huwelijk - set van 6 - incl enveloppen - Universe
STAPELKORTING OP WENSKAARTEN (combineren mag)2 sets wenskaarten 10% korting3 sets wenskaarten 15% korting4 of meer sets wenskaarten 20% kortingDeze wenskaarten set bestaat uit 6 verschillende dubbele wenskaarten zonder tekst, om iemand te feliciteren met de zwangerschap of met het huwelijk. De kaarten hebben een blanco binnenzijde.De kaarten zijn gedrukt op stevig papier en hebben een matte afwerking. Het formaat van de kaarten is 13 x 13 cm.In de set zitten ook 6 witte enveloppen. De kaarten en enveloppen worden geleverd als set, gesealed in transparant folie.

€ 10,95
Wenskaarten verjaardag - set van 6 - incl enveloppen - Eclipse
STAPELKORTING OP WENSKAARTEN (combineren mag)2 sets wenskaarten 10% korting3 sets wenskaarten 15% korting4 of meer sets wenskaarten 20% kortingDeze wenskaarten set bestaat uit 6 verschillende dubbele wenskaarten om iemand te feliciteren. De kaarten hebben een blanco binnenzijde.De kaarten zijn gedrukt op stevig papier en hebben een matte afwerking. Het formaat van de kaarten is 13 x 13 cm.In de set zitten ook 6 witte enveloppen. De kaarten en enveloppen worden geleverd als set, gesealed in transparant folie.

€ 10,95
Wenskaarten blanco - set van 6 - incl enveloppen - Eclipse
STAPELKORTING OP WENSKAARTEN (combineren mag)2 sets wenskaarten 10% korting3 sets wenskaarten 15% korting4 of meer sets wenskaarten 20% kortingDeze wenskaarten set bestaat uit 6 verschillende dubbele wenskaarten zonder tekst, om te gebruiken voor allerlei gelegenheden. De kaarten hebben een blanco binnenzijde. De kaarten zijn gedrukt op stevig papier en hebben een matte afwerking. Het formaat van de kaarten is 13 x 13 cm. In de set zitten ook 6 witte enveloppen. De kaarten en enveloppen worden geleverd als set, gesealed in transparant folie.

€ 10,95
Wenskaarten geboorte - set van 6 - incl enveloppen - Universe
STAPELKORTING OP WENSKAARTEN (combineren mag)2 sets wenskaarten 10% korting3 sets wenskaarten 15% korting4 of meer sets wenskaarten 20% kortingDeze wenskaarten set bestaat uit 6 verschillende dubbele wenskaarten in het thema geboorte. De kaarten hebben een blanco binnenzijde.De kaarten zijn gedrukt op stevig papier en hebben een matte afwerking. Het formaat van de kaarten is 13 x 13 cm.In de set zitten ook 6 witte enveloppen. De kaarten en enveloppen worden geleverd als set, gesealed in transparant folie.

€ 10,95