Een schoolfotoboek maken doe je zó!

Het einde van het schooljaar komt eraan. Dat betekent dat de schoolfoto's weer gemaakt worden én er mag gekeken worden naar een mooi schoolfotoboek om deze foto's te bundelen. Mooie kleren aan, haren netjes en gaan. Deze foto's zijn leuk om te bestellen! Het hoort er eigenlijk een beetje bij. Je deelt een aantal foto's uit, aan opa's en oma's, de favoriete tante van de kids. Maar dan, wat doe je met de rest? Goede vraag: hoe berg je schoolfoto's op? Neem een kijkje in onze schoolfotoboeken en bewaar je schoolfoto's zodat je kind later een mooie herinnering heeft aan zijn of haar schooltijd!

Vakantieherinneringen bewaren

Een vakantieboek is dé perfecte plek om jullie mooiste vakantieherinneringen te bewaren. Neem bijvoorbeeld een paar dingen mee van vakantie die je in het boek bewaart. Misschien heb je een mooie stad bekeken en stop je een plattegrondje in het vakantieboek. Markeer op het de plattegrond van de stad de mooiste plekken. Of heb je een tour door de prachtigste grotten gemaakt. Bewaar het!

Schoolfotoboeken maken

Ga je ook schoolfotoboeken maken voor de kinderen, ter herinnering aan de (basis)schooltijd? In ons schoolfotoboek is er meer dan voldoende ruimte om de schoolfoto's te bundelen. Het schoolfotoboek is te gebruiken van de peuterspeelzaal tot en met de middelbare school. Maar liefst 17 jaar lang kun je schoolfoto's ordenen. Het schoolfotoboek is voorzien van een handig sluitelastiek en is A4 formaat. Daarnaast is hij hardcover, zo blijft hij mooi! Het schoolfotoboek vind je in onze webshop in 3 kleuren: neutraal, groen en roze.

Welke foto's in een schoolfotoboek

Op één van de eerste bladzijden van ons schoolfotoboek vind je ruimte om de kleine pasfoto's per jaar op te plakken. Daarna vind je een overzichtsfoto per schooljaar. Voldoende ruimte voor de groepsfoto, een broer / zus foto en een paar losse foto's. Naast de groepsfoto is ruimte voor het noteren van namen van klasgenoten. Hoe leuk is het als je jaren later deze oude foto's terugkijkt en de namen nog weet!

Bewaar extra foto's in het schoolfotoboek

Achterin het schoolfotoboek vind je een handige bewaarenvelop. Hierin kun je de schoolfoto's bewaren die je over hebt na het uitdelen en inplakken. Je weet nooit waar je ze nog eens voor wilt gebruiken en het is natuurlijk zonde om deze foto's weg te gooien.

Tips voor het maken van een schoolfotoboek

De schoolfotoboeken zijn van zichzelf al mooi, maar je maakt hem net wat specialer door een mooie pen te gebruiken en af en toe een foto op te plakken met bijpassende masking tape. Zo wordt het een feestje om je invulboek door te bladeren!

Invulboeken voor kinderen

Invulboeken zijn ideaal om mijlpalen en gebeurtenissen bij te houden. Ook zijn invulboeken handig om herinneringen op een praktische manier te bewaren. Goed geordend, zodat je er later altijd bij kunt. Als je, net als wij, fan zijn van handige invulboeken, neem dan vooral eens een kijkje in onze webshop. We ontwierpen invulboeken voor allerlei handige momenten. Bijvoorbeeld het vakantieboek om de vakantieherinneringen van je gezin te bundelen en de boodschappenplanner om tijd te besparen in het huishouden. Of wat dacht je van baby's eerste jaar invulboek om alle mijlpalen van het eerste jaar in te noteren?

Herinneringen van de kinderen bewaren

Wil je de mooiste herinneringen van de kinderen bewaren voor later? Maak een herinneringsdoos voor kinderen. Wat doe je eigenlijk in een herinneringsdoos? Denk aan de eerste spulletjes rond de geboorte, de eerste schoentjes, een paar mooie tekeningen en natuurlijk de invulboeken die je in de loop van de jaren gemaakt hebt. Ook het schoolfotoboek is hier erg geschikt voor.