7x kraamcadeau idee

Hoera, een baby geboren! Het is gebruikelijk om een cadeautje mee te nemen, maar wat zijn leuke cadeautjes voor kraambezoek? In deze blog lees je 7x een kraamcadeau idee. Genoeg inspiratie om met iets leuks aan te komen!

Geef een herinneringsdoos

Een herinneringsdoos is een mooie houten bak (bijvoorbeeld met daarop de naam van de baby gegraveerd) waarin je bijzondere items voor later wilt bewaren. Denk bijvoorbeeld aan het eerste pakje kleding. Wat doe je in een herinneringsdoos? Hierover lees je alles in de blog die we daarover schreven. Ook hier staan wellicht nog leuke ideeën in voor jouw kraamcadeau. Zo'n herinneringsdoos die de moeder later zelf kan vullen is een bijzonder kraamcadeau idee!

Setje kleding

Koop een setje kleding voor de baby! Klinkt saai en standaard, maar een setje kleding is altijd handig. Tip: koop een iets grotere maat (bijvoorbeeld 62-68). De kleinste maatjes hebben de kersverse ouders wellicht allemaal al klaar liggen voor hun kleine. Kleding is natuurlijk wel smaakgevoelig. Wil je graag iets van kleding geven maar weet je niet waar te beginnen? Ga dan voor een zwembroek/badpakje of een heerlijke pyjama. Dat zijn items die alle ouders wel kunnen waarderen!

Geef een tegeltje met geboortebloem

Misschien denk je nu meteen: geboortebloem, wat is dat? Elke maand heeft zijn eigen geboortebloem met symbolische betekenis. Het zijn bloemen die in die maand tot bloei komen in de natuur. Afhankelijk van in welke maand de baby geboren wordt, heeft deze dus zijn eigen geboortebloem. Wij ontwierpen tegeltjes met daarop een geboortebloem. Dit is een uniek kraamcadeau wat vast ook echt gewaardeerd wordt. Je checkt op het geboortekaartje in welke maand de baby geboren is, bestelt het bijbehorende geboortetegeltje en klaar!

Een tegoedbon

Een baby krijgen is een gebeurtenis die best wel impact op je leven heeft. Een tegoedbon voor het één of ander wordt vast ook echt gewaardeerd. Laat een paar keer je beste kookkunsten zien en voorzie het gezin van een maaltijd. Of wat dacht je van een tegoedbon voor een avondje oppassen zodat de kersverse papa en mama rustig kunnen tafelen in hun favoriete restaurant? Win win, kun jij lekker babyknuffelen.

Geboorte geurkaars

Een geurkaars geven op een kraambezoek? Dat was vast niet het eerste wat je bedacht had. Maar de nieuwe geurkaarsen lijn bevat een aantal kaarsen die hier heel geschikt voor zijn. De kaarsen met de opdruk 'welkom lief meisje' of 'welkom lieve jongen'. Zijn de kaarsen opgebrand? Dan blijft er een mooi glazen vaasje over, ideaal om wat baby items in te bewaren.

Kraamcadeau idee: baby invulboek

Geef een baby invulboek! In ons assortiment vind je meerdere geschikte invulboeken voor baby's eerste jaar. Invulboeken zijn ideaal om herinneringen in op te schrijven en mijlpalen in bij te houden. Neem maar eens een kijkje in de webshop. Heb je werkelijk geen idee wat een leuk invulboek zou zijn om te geven? Lees dan de blog over invulboeken voor baby's.

Geef een kraamcadeau met naam

Als laatst: geef een kraamcadeau met naam! Een kraamcadeau met naam wordt over het algemeen echt gewaardeerd. Of dit nou een mooi rugtasje met naam is, een truitje met naam of een item voor op de babykamer; een gepersonaliseerd kraamcadeau laat zien dat je de moeite hebt genomen iets bijzonders uit te zoeken!