5x tips voor een juf cadeautje

Het einde van het schooljaar komt eraan. En aan het einde van het schooljaar wordt vaak ook 'juffendag' gevierd. De kinderen mogen een cadeautje voor de juf meenemen. Maar was is nu een leuk juf cadeautje? In deze blog lees je inspiratie voor leuke juf cadeautjes in verschillende prijsklassen

Cadeautje voor de juf

Wat geef je de juf nu? Je kunt de juf verassen met iets handigs of leuks voor in de klas, tijdens werktijd. Maar je kunt natuurlijk ook iets geven waar de juf thuis ook iets aan heeft. Wil je niet aankomen met zo'n standaard fles badschuim of lekkere reep chocolade? Lees dan even verder voor de leukste cadeau inspiratie voor juffen.

Boekenlegger voor de juf

Welke juf houdt er nu niet van lezen? Of de juf nu de boeken in moet om wat lessen voor te bereiden of thuis een boek leest: een boekenlegger is altijd handig. De boekenleggers zijn nieuw in ons assortiment en perfect om cadeau te doen aan de juf. Extra voordeel: de boekenleggers zijn magnetisch. Dat is ideaal. Stel dat één van de kinderen het boek te pakken krijgt, dan zit de boekenlegger er tenminste nog in. Je shopt de magnetische boekenlegger voor de juf per setje van 3 en kunt kiezen uit 2 designs.

Notitieblokje met to do lijstje voor de juf

Dit is een perfect juf cadeautje waar iedere juf toch blij van wordt? Met een mooi to-do notitieblokje kan de juf alle to-do's bijhouden. Het werken met een to-do lijstje kan helpen bij een goede tijdsindeling. In onze blog over time-management tips lees je hier álles over! Het to-do notitieblokje voor de juf is verkrijgbaar in het lila en nude.

Geef een kaars voor juffendag

Welke juf is er nou niet dol op lekkere geurtjes? In onze webshop shop je de nieuwe geurkaarsen, bijvoorbeeld deze geurkaars met bloem afbeelding. Dit is een cadeau voor de juf waar ze gegarandeerd blij van wordt. De geurkaarsen branden maar liefst 50 uur en het mooie glaasje is nadien prima te gebruiken. Hergebruik het vaasje als pennebakje bijvoorbeeld.

Een werkplanner voor de juf

Wil je écht een origineel cadeau voor de juf geven waar ze vast en zeker gebruik van gaat maken op het werk? Geef dan de werkplanner cadeau. Op de werkplanner vind je een to-do lijstje, een lijstje voor afspraken een paar andere lijstjes. Ideaal om alles te ordenen. Naast dat de werkplanner superhandig is, ziet hij er ook nog eens prachtig uit. Win-win! De werkplanner is ook weer te bestellen in 2 kleuren (lila en nude) en bevat 50 papieren planners.

Klein cadeautje voor de juf

Ken je de juf wat beter en weet je wat haar favoriete tijdschrift is? Geef een tijdschrift aan de juf cadeau en combineer dit eventueel met een mooie boekenlegger. Koop een mooi plantje voor de juf en laat je zoon of dochter een mooie plantensteker maken. Als laatste is een setje van 16 paperclips in een leuke figuur (bijvoorbeeld bloem, hartje of appel) een leuk kleinigheidje voor de juf. Paperclips komen altijd van pas in de klas.
Dit waren onze tips voor een juf cadeautje. Heb jij nog leuke tips?