5x het leukste kerstcadeau voor mama

Kerst is een mooi moment om je geliefden te verassen met een cadeau. Kerst is het feest waarmee we liefde en saamhorigheid vieren. Kerst is een mooi moment om je moeder te verassen met een origineel cadeau. Maar wat is een leuk kerstcadeau voor mama's? Mama's hebben vaak al zoveel. Speciaal hiervoor schreef ik deze blog en zette 5x het leukste kerstcadeau voor mama voor je op een rij.

Invulboeken voor moeders

Een invulboek is cadeau waar elke moeder met jonge kinderen blij van wordt. Hierin kun je de leukste herinneringen en mijlpalen van de kinderen vastleggen. Bijvoorbeeld een invulboek om de leukste uitspraken in vast te leggen of een verjaardagenboek om alle verjaardagen te bundelen. Speciaal voor mama's met jonge kinderen ontwierpen wij de serie Maan Amsterdam invulboeken. Bekijk de invulboeken in onze webshop om ze allemaal te bekijken.

Kerstcadeau moeder dochter

Een moeder-dochter band is een speciale band. Een moeder-dochter cadeau is dan ook bijzonder om te geven met kerst. Bijvoorbeeld een moeder-dochter armband. Leuk om allebei iets te dragen wat jullie verbindt! Een sieraad namens de kinderen doet het ook altijd goed. Bijvoorbeeld een kettinkje met de initialen van de kinderen.

Praktische cadeaus voor moeders

Ook praktische cadeaus kunnen fijn zijn om te geven! Wat dacht je van een overzichtelijke familieplanner waar alle afspraken voor het nieuwe jaar van het hele gezin in passen? In onze familieplanner vind je ook handige stickers die je kunt gebruiken.
Een paar handige keukenhulpjes (kijk bijvoorbeeld eens bij de Dille en Kamille) met een mooi receptenboek voor de moeder die van koken en bakken houdt? Of voor de werkende moeder een overzichtelijke werkplanner?

Geef met kerst een herinnering cadeau aan een moeder

Inderdaad, soms zou je denken dat moeders alles al hebben. Wat is er dan leuker dan een herinnering cadeau geven? Ga met haar een high-tea doen, regel een hotel in een mooie stad of ga een dagje uit. Er zijn maar weinig dingen kostbaarder dan het maken van mooie herinneringen.

Cadeau voor mama in spé

Voor de mama in spé vind je in onze webshop erg leuke invulboeken. Van deze mooie invulboeken wordt elke mama in spé blij. Bijvoorbeeld het zwangerschapsdagboek, het ‘mijn eerste jaar’ invulboek of het uitsprakenboek om de leukste uitspraken vast te leggen. Je vindt het allemaal in onze webshop!

Kerstcadeautjes voor moeder

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog genoeg inspiratie voor de leukste kerstcadeautjes voor je mama. Heb je zelf nog tips voor kerstcadeaus voor moeders of zijn we iets vergeten? Laat dan vooral een reactie achter!


Deze blog is geschreven door Heleen van bijheleen.nl
Bronnen
foto sieraden: BijHeleen
foto cadeaus: Pexels