4x cadeaus voor oma

De feestdagen komen eraan en dat is misschien een moment waarop jij je oma extra in de watten wilt leggen. Maar wat is een leuk cadeau voor oma? In deze blog zetten we cadeaus voor oma op een rijtje zodat jij heel makkelijk een origineel cadeau voor oma kunt bedenken. Óók voor de oma die misschien alles al heeft.

  • cadeautje namens de kleinkinderen
  • cadeau voor de oma die graag in de keuken staat
  • cadeau voor een verwenmomentje voor oma
  • cadeau om verjaardagen te ordenen
  • geef een persoonlijke tekening of knutsel 


Originele cadeaus voor oma

Je wilt natuurlijk een origineel cadeau voor oma. Maar: oma's hebben vaak al zoveel. Wat altijd leuk is, is om een cadeautje namens of voor de kleinkinderen te geven. Zeker bij jonge kleinkinderen is dit erg leuk. 

Cadeau voor oma's die oppassen

ZOma's die oppassen verdienen het om tijdens speciale dagen extra in het zonnetje gezet te worden. Geef bijvoorbeeld een cadeau erbij wat ze kunnen gebruiken tijdens het oppassen. Bijvoorbeeld een oppasboek of uitsprakenboekje. Het oppasboek en het uitsprakenboekje zijn beiden in blauw en roze te verkrijgen. In het oppasboek kan oma de leukste herinneringen aan de oppasdagen opschrijven en bundelen voor later. Het uitsprakenboekje is voor de állerleukste uitspraken die niet vergeten mogen worden. Tip: deze boekjes zijn ook een heel leuk cadeau voor een aanstaande opa en oma! 

Praktisch cadeau voor oma

Oma heeft vaak door de jaren heen al heel wat spullen verzameld en wát is het dan lastig om nog een origineel cadeau te geven. Een praktisch cadeau is dan een goede optie. Wil je graag een cadeau wat praktisch is, zodat oma het altijd kan gebruiken? Lees dan even verder!  

Receptenboek cadeau geven

Een nieuw receptenboek is een geschikt cadeau. Daarin kan oma haar állerlekkerste gerechten bundelen. Voeg wat handige keukenspulletjes toe (een set houten lepels, een mooie fles olijfolie en een bakmix) en je hebt een mooi én origineel cadeau voor oma.  

Een lekker geurtje in huis

Heb je een oma die van lekkere geurtjes in huis houdt? Geef een geurverspreider of een heerlijke geurkaars. De geurkaarsen shop je in verschillende kleuren en modellen en de grootste varianten branden tot wel 50 uur! De geurkaars is leuk om cadeau te doen met bijvoorbeeld het favoriete tijdschrift van oma en een lekkere, verse thee. Zo kan oma haar eigen verwenmomentje maken.

Geef een verjaardagskalender

Een verjaardagskalender om alle verjaardagen weer even opnieuw te ordenen is van tijd tot tijd nodig. Na verloop van tijd wordt zo'n verjaardagskalender vaak toch een beetje rommelig. Met de hippe verjaardagskalender in onze webshop kan oma alle verjaardagen weer makkelijk bijhouden. De verjaardagskalender is gedrukt om mooie pasteltinten. Geef er een extraatje bij, bijvoorbeeld een doosje lekkere chocolade, een mooie kaars of een mooie plant en je hebt een prachtig cadeautje!

Cadeau voor oma knutselen

Wil je iets persoonlijks bij je cadeau? Stop een leuke knutsel of mooie tekening van één van de kinderen bij het cadeau. Dat is natuurlijk altijd leuk om te geven.

Zelf een cadeau pakketje maken

Cadeau pakketjes die bestaan uit verschillende losse items, doen het altijd goed. Pak de cadeautjes mooi in met mooie cadeaupapiertjes, labels en een mooi kaartje en jouw cadeau voor oma wordt vast en zeker met veel liefde ontvangen!