Mijn alfabetposter - roze

€ 18,95

Op voorraad, levertijd 1 dag

Lengte: 500 mm
Breedte: 700 mm
Hoogte: 10 mm
Productinformatie "Mijn alfabetposter - roze"

Een leerzame en stijlvolle alfabet poster voor op de kinderkamer of in de speelhoek. Met deze poster leren kinderen de letters van het alfabet met behulp van vrolijke en duidelijk plaatjes. De plaatjes zijn zo gekozen dat ze kloppen met de klank van de letters¬†zoals ze worden aangeleerd in de kleuterklas. Bijvoorbeeld de 'o' van 'onderbroek' en niet van 'olifant'. De poster is ontwikkeld in samenwerking met basisschool onderwijzers.

De poster is verkrijgbaar in 3 varianten. De roze versie bevat lieve en zoete plaatjes. De blauwe versie is wat stoerder en de witte variant bevat een mix van beide. 

Het formaat van de poster is 50 x 70 cm. De poster is verpakt in een kartonnen koker.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Ook verkrijgbaar in:

Mijn alfabetposter - wit
Een leerzame en stijlvolle alfabet poster voor op de kinderkamer of in de speelhoek. Met deze poster leren kinderen de letters van het alfabet met behulp van vrolijke en duidelijk plaatjes. De plaatjes zijn zo gekozen dat ze kloppen met de klank van de letters zoals ze worden aangeleerd in de kleuterklas. Bijvoorbeeld de 'o' van 'onderbroek' en niet van 'olifant'. De poster is ontwikkeld in samenwerking met basisschool onderwijzers. De poster is verkrijgbaar in 3 varianten. De roze versie bevat lieve en zoete plaatjes. De blauwe versie is wat stoerder en de witte variant bevat een mix van beide. Het formaat van de poster is 50 x 70 cm. De poster is verpakt in een kartonnen koker.

€ 18,95
Mijn alfabetposter - blauw
Een leerzame en stijlvolle alfabet poster voor op de¬†kinderkamer of in de speelhoek. Met deze poster leren kinderen de letters van het alfabet met behulp van vrolijke en duidelijk plaatjes. De plaatjes zijn zo gekozen dat ze kloppen met de klank van de letters¬†zoals ze worden aangeleerd in de kleuterklas. Bijvoorbeeld de 'o' van 'onderbroek' en niet van 'olifant'. De poster is ontwikkeld in samenwerking met basisschool onderwijzers.De poster is verkrijgbaar in 3 varianten. De roze versie bevat lieve en zoete plaatjes. De blauwe versie is wat stoerder en de witte variant bevat een mix van beide. Het formaat van de poster is 50 x 70 cm. De poster is verpakt in een kartonnen koker.

€ 18,95