Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Je kunt jouw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Graag zoveel mogelijk verpakt in originele verpakking. Het is niet erg als het folie dat rondom een boek zit eraf is. Zorg wel dat je het dan goed verpakt terugstuurt, zodat het niet beschadigt onderweg. 

Wat moet je doen? 
Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld meteen je ordernummer en welke producten je wilt retourneren + de reden. Je ontvangt dan van ons het retouradres. 

Zodra de retour bij ons binnen is, krijg je daarvan een melding en wordt het aankoopbedrag teruggestort. 

Retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Kan ik een product omruilen?

Je kunt altijd een product ruilen. Dit doe je door het retour te sturen en zelf opnieuw een bestelling te doen in de webshop.

Verpak het artikel zoveel mogelijk in originele verpakking. Het is niet erg als het folie dat rondom een boek zit eraf is. Zorg wel dat je het dan goed verpakt terugstuurt, zodat het niet beschadigt onderweg. 

Wat moet je doen? 
Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld meteen je ordernummer en welke producten je wilt ruilen + de reden. Je ontvangt dan van ons het retouradres. 

Zodra de retour bij ons binnen is, krijg je daarvan een melding en wordt het aankoopbedrag teruggestort. Je kunt vervolgens zelf het juiste product opnieuw bestellen.

Retourkosten zijn voor eigen rekening.