OVER ONS

Maan Amsterdam

Maan Amsterdam is opgericht door Anoek van Heteren-Van der Laan en Marieke Vrieze-Habraken, vriendinnen sinds de kleuterklas. Maan Amsterdam is ontstaan vanuit een passie, met als grootste inspiratiebron onze eigen gezinnen.

 

Anoek is moeder van dochter Julia (3), Marieke van Pepijn (7), Felipe (2) en Julot (0).

 

Wij vieren graag ons geluk, onze vriendschap en onze gezinnen. Doe jij met ons mee?

Maan Amsterdam Anoek en Marieke.jpg

Onze visie

Schrijf op, herinner en bewaar. De baby- en kindertijd is bijzonder en gaat snel voorbij. Geniet samen met gezin en familie van elkaars gezelschap en leg herinneringen vast. Schrijf over jouw favoriete recepten, gesprekken met elkaar en feestjes. Stuur elkaar een lief kaartje. Vergeet 'to do's', afspraken en verjaardagen niet meer met handige stationery. Voor elk moment is er een Maan Amsterdam product. 

Wij vinden kwaliteit en uitstraling erg belangrijk en willen dat onze producten er uit springen, zowel qua materiaal, vormgeving en gebruik. Maan Amsterdam producten hebben daarom een rustig, lief design en zachte, tijdloze pastelkleuren waardoor ze veel mensen aanspreken en ideale cadeautjes zijn.

 

Vier jouw geluk met Maan Amsterdam!

 

Maan Amsterdam

Een maan staat niet alleen symbool voor de vrouw en het moederschap, het is ook een samenvoegsel van de eerste letters van onze voornamen: Marieke en Anoek. 

Meer weten? Je kunt ons bereiken via info@maanamsterdam.nl